Dortmund – Leverkusen

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dortmund tågade ur Champions League-åttondelsfinalen i fjol. På tisdag möter de Barcelona i gruppen. Dock väntar en viktig seriematch först. Ska Dortmund hänga på Leipzig och Bayern, krävs tre poäng här. Hemmalaget är alltjämt mycket starka på hemmaplan med den gula väggen bakom sig och offensiven har dessutom sett fin ut under inledningen av Bundesliga. Finns samtidigt frågetecken kring senast.

Leverkusen slutade på fjärdeplats i fjol, något som betyder CL-spel. Man har inlett den nya säsongen på ett mycket bra sätt med sju inspelade poäng på tre matcher, där de segrat mot såväl Fortuna Düsseldorf som Paderborn. Noterbart är dock att Fortuna Düsseldorf blev uppflyttade till Bundesliga i fjol och Paderborn är nykomlingar för den här säsongen. Senast kryssade laget mot Hoffenheim.

Jag spelar på raka ettan till 1,89 @ betsafe.

  • Match: Dortmund – Leverkusen
  • Spel: Dortmund (1)
  • Odds: 1,89 @ betsafe
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 14/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar