Leverkusen – Dortmund

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leverkusen har en ganska underskattad spelartrupp. De har presterat mycket bra under de närmaste åren, där de hamnat på både Champions, och Europa-League platser. Efter 16 i ligaspelet, placerar sig hemmalaget på tredjeplats i tabellen. Det kryllar av spännande spelare i offensiven. Trion Bailey, Diaby och Wirtz är troligen på många storklubbars radar. Här möter de några anfallsglada gäster.

Dortmund är det enda laget som har kapaciteten att ge Bayern München en ärlig kamp om ligaguldet. De gulklädda har en förmåga att förvandla talanger till fullfjädrade världsspelare. Men man har halkat efter en aning på grund av några svaga resultat i december. Nu hittas gästerna på fjärdeplats i tabellen med 20 inspelade poäng, lika många som måndagens motståndare Bayer Leverkusen.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,50 @ bet365.

  • Match: Leverkusen – Dortmund
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 19/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar