Dortmund – Paderborn

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Dortmund mötte rivalerna Bayern München senast och laget blev besegrade med 4-0. Innan senaste matchen höll Borussia en hög nivå och formen var mycket god. Kvällens match mot Paderborn är alltså perfekt för hemmalaget, att gå tillbaka till. Dortmund är storfavoriter på hemmaplan. Revanschlust efter senaste mötet, bör finnas. Klubben hade innan förlusten senast, tre raka segrar.

Paderborn ligger på 18:e plats i Bundesliga och har bara vunnit en match under säsongen. Elva matcher spelade och endast fyra poäng talar för en tuff tid för laget. När klubben sedan möter ett formstarkt och grymt Dortmund blir det inte mycket lättare för gästerna. Det skall mycket till om man tar poäng här, då man också besöker topplaget på bortaplan. Här är det klasskillnad deluxe.

Jag spelar på Dortmund -1,5 (Asian Handicap) till 1,45 @ bet365.

  • Match: Dortmund – Paderborn
  • Spel: Dortmund -1,5 (AH)
  • Odds: 1,45 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 22/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar