Hoffenheim – Paderborn

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hoffenheim fortsätter imponera efter att ha brutit deras svacka under inledningen av säsongen. Man har dessutom fyra raka vinster, varav en match i cupspelet men resten i ligaspelet. Hemmalagets seger mot Bayern München på bortaplan, var så stark och klubben visade att Hoffenheim slåss i toppstriden. Deras form har pekat spikrakt uppåt, och vunnit samtliga matcher sedan den drabbningen.

Paderborn är jumbo i säsongens Bundesliga efter en mycket svag start. Nykomlingen har mäktat med en seger och en oavgjord hittills, resterande matcher är med negativt resultat. Det skall dock tilläggas att den enda vinsten kom senast mot Dusseldorf på hemmaplan. En fin match från jumbon, som äntligen fick jubla över tre mycket viktiga poäng. Nu ger man sig in i nästa tuffa period av säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,52 @ bethard.

  • Match: Hoffenheim – Paderborn
  • Spel: Hoffenheim (1)
  • Odds: 1,52 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 1/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar