Hoffenheim – Bayern

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hoffenheim har misslyckats prestera på önskad som väntad nivå. Före uppehållet, radade laget upp sex kryss efter varandra och det är uppenbart att mark tappats i tabellen. Hemmalaget hittas strax nedanför Europaområdet och naturligtvis finns siktet på att studsa uppåt på nytt. Hemmalaget misslyckades även kapitalt i årets gruppspel av Champions League. Sex CL-matcher resulterade i tre kryss och tre förluster.

Bayern München hittas bakom serieledande Dortmund, som helt exploderat, i tabellen och det med sex poäng som skiljer dem åt. Med tanke på hur pass stabila deras antagonister sett ut, kan det bli svårt att hämta in. Helomvändningen som Bayern stod för före uppehållet borde bädda vidare för att hämta in än mer på serieledande Dortmund. Laget har full pott i fem raka matcher med endast ett insläppt mål.

Jag spelar på raka tvåan till 1,53 @ ComeOn.

  • Match: Hoffenheim – Bayern
  • Speltips: Bayern (2)
  • Odds: 1,53 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 18/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar