Vegas – Boston

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vegas Golden Knights inledde säsongen med ett dubbelmöte mot San Jose Sharks som samtidigt haft en stor spelaromsättning under sommaren. Vegas vann dessa matcher med en total målskillnad på 9-2. Hemmalagets offensiv lär troligtvis få en väldigt tuff utmaning mot Bruins starka försvarsspel. Boston har bara släppt in ett mål på deras två inledande seriematcher. Boston tillhör NHL:s favoriter.

Boston Bruins visar inga tecken på någon form av bakfylla från deras snopna förlust i Stanley Cup mot St Louis Blues förra säsongen. Boston stod för ännu en grym insats på den defensiva sidan senast mot Arizona, där de höll dem till noll mål framåt. Jaroslav Halak var mannen som stoppade samtliga 35 skott han fick på sig och forwarden Brad Marchand gjorde lagets enda mål vilket innebar att Bruins vann.

Jag spelar på Boston inklusive förlängning och straffar till 2,12 @ Unibet.

  • Match: Vegas – Boston
  • Spel: Boston ML
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 9/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar