Boston – Vegas

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Boston Bruins tar emot Vegas Golden Knights under onsdagskvällen. Hemmalaget stod för en rafflande match senast mot Penguins där man tappade en 3-0-ledning. Dessförinnan, tappade Boston återigen, och de fick se deras 5-2-ledning försvinna mot Philadelphia Flyers. Det ledde till en förlust (6-5) på övertid. Bruins lär såklart vara sugna på revansch inatt. Boston har vunnit två raka hemmamatcher.

Vegas Golden Knights tog ikapp ett tremåls underläge men man lyckades inte gå hela vägen när man tillslut föll mot Montreal Canadiens under natten till söndag i Bell Centre. Golden Knights hade en oerhört tuff start på den här matchen då Canadiens tog en 3-0-ledning redan i den första perioden. Vegas har förlorat fem av sina sex senaste matcher och förlorat tre av sina fyra senaste bortamatcher.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Boston – Vegas
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 22/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!