Vegas – Philadelphia

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Vegas Golden Knights har favoritskapet inför premiären i NHL. Nästan obegripligt, att laget lyckades plocka en finalplats i Stanley Cup redan första säsongen. Det är såklart en svindlande prestation av laget som sammansvetsade spelartruppen på några veckor och där spelarna inte kände varandra närmare. Nu har hemmalaget en hel försäsong tillsammans. Vegas borde kunna bli lika bra den här säsongen.

Philadelphia Flyers har under de senaste säsongerna pendlat mellan slutspelslag och bottenlag. Det går inte hitta en jämn och hög nivå för lagen, som dock alltid är ett lag som kan sprattla till med bra insatser mot egentligen alla i lagen NHL. Det gör dem svårbedömda. Hemmalaget har vunnit sex av sju matcher på försäsongen och sprutar in mål framåt. Som vanligt. Gästerna har blandat högt med lågt.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ Unibet.

  • Match: Vegas – Philadelphia
  • Spel: Vegas (1)
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 04:00, 5/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!