Vegas – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vegas Golden Knights har favoritskapet inför premiären i NHL. Nästan obegripligt, att laget lyckades plocka en finalplats i Stanley Cup redan första säsongen. Det är såklart en svindlande prestation av laget som sammansvetsade spelartruppen på några veckor och där spelarna inte kände varandra närmare. Nu har hemmalaget en hel försäsong tillsammans. Vegas borde kunna bli lika bra den här säsongen.

Philadelphia Flyers har under de senaste säsongerna pendlat mellan slutspelslag och bottenlag. Det går inte hitta en jämn och hög nivå för lagen, som dock alltid är ett lag som kan sprattla till med bra insatser mot egentligen alla i lagen NHL. Det gör dem svårbedömda. Hemmalaget har vunnit sex av sju matcher på försäsongen och sprutar in mål framåt. Som vanligt. Gästerna har blandat högt med lågt.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ Unibet.

  • Match: Vegas – Philadelphia
  • Spel: Vegas (1)
  • Odds: 2,10 @ Unibet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 04:00, 5/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar