Parma – Frosinone

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Parma hittas i skrivande stund på åttondeplats i tabellen. Hemmalaget har skruvat hem 18 poäng via fem vinster, tre oavgjorda och sex förluster. Senast torskade de mot Milan på hemmaplan och man står naturligtvis revanschsugna. Inför matchen, råder stor klasskillnad mellan lagen och Parma imponerar. I förra omgången, slog hemmalaget Venezia tämligen enkelt. Laget kommer ställa upp en liknande elva.

Frosinone ligger på tiondeplats och har fem segrar, fem oavgjorda och fyra förluster. Det skiljer bara två poäng mellan dem och Crotone på andraplats. Laget har gått stundtals dåligt, i synnerhet på bortaplan. De har nämligen inte vunnit någon bortamatch och hittills har sju spelats på bortamark. Kollar vi Serie B-tabellen ser vi att Frosinone är ligans näst sämsta lag. Denna match slutar med hemmaseger.

Jag spelar på raka ettan till 1,89 @ betsafe.

  • Match: Parma – Frosinone
  • Spel: Parma (1)
  • Odds: 1,89 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 5/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar