Frosinone – Genoa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frosinone återfinns på nästjumboplatsen i serien. Senast åkte Ciociari på storstryk borta mot Roma (4-0). Inledningvis har Frosinone plockat en poäng på sex spelade omgångar, såklart ett bottenbetyg. Deras målskillnad (0-16) säger självklart ganska mycket om situationen. Man verkar inte besitta de kvalitéer som behövs för att på något sätt kunna utmana eller kämpa om platserna ovanför negativt kval.

Genoa har öppnat säsongen på ett klart godkänt sätt med tre vinster och två förluster. Man hittas precis under Europa League-kvalplats, närmare bestämt på sjundeplatsen. I senaste matchen besegrade laget Chievo med 2-0. Genoa stod för en bra match och deras anfallare Piatek visade framfötterna. Det finns såklart brister i försvarsspelet, men samtidigt skyddas backlinjen ganska väl av deras mittfält.

Jag spelar på raka tvåan till 2,35 @ William Hill.

  • Match: Frosione – Genoa
  • Spel: Genoa (2)
  • Odds: 2,35 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 15:00, 30/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar