Empoli – Genoa

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Empoli spelade 2-2 borta mot bottenkonkurrenten Cagliari förra veckan. Detta var hemmalagets första inkasserade pinne på fem seriematcher och dess situationen blir alltmer prekär i Serie A med endast tre poäng till den bottentrio som kommer få lämna det italienska finrummet. Försvarsspelet har mycket stora brister och är samtidigt något som Empoli även behöver jobba med framöver.

Genoa ser också ut att riskera dras in i händelsernas centrum i det nederska skiktet av tabellen. Just nu är gästerna en trea före kvällens motståndare och således sex från tredjejumbon. Klubben har blivit av med deras enskilt vassaste spelare och det stora diskussionsämnet är vem som ska ta över den rollen. Genoa har samtidigt inte målat på tre raka matcher, vilka alla också klivit under 2,5-målslinan.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,03 @ betsson.

  • Match: Empoli – Genoa
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,03 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 28/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar