Frosinone – Palermo

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Frosinone vann överraskande borta mot Verona näst senast med 2-1 i en match där man förtjänade att förlora, men laget fick bra ytor att jobba på då Verona var tvungna att vinna. Senast åkte man på storstryk borta mot Chievo på samma arena med hela 5-1 trots att man tog ledningen. Frosinone är effektiva framför mål, däremot är det försvarsspelet som brister många gånger. Här spelar man en superviktig match mot Palermo om att försöka klättra över strecket. Just nu har man 1 poäng mer än Palermo men 2 poäng upp till Carpi.

Palermo har varit ett krislag hela säsongen där man bytt tränare till höger och vänster. över 10 gånger har tränaren fått sparken. Knappast ett lag i harmoni. Men här måste man verkligen ta sig samman och bara köra. Vinner man inte denna match är säsongen nog körd och man kommer åka ner till Serie B. 13 raka matcher utan seger varav 8 är förluster. I 8 av dessa 13 matcher har det blivit minst 3 mål. Man har haft en usel defensiv hela säsongen med hela 63 insläppta. Enast Frosinone slår detta med 66 insläppta.

Jag tror på en målrik match spelar över 2.5 mål till 1.80 @ Unibet.

  • Match: Frosinone – Palermo
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.80 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 12.30, 24/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar