Buffalo – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Buffalo Sabres har endast vunnit en match av deras fem senaste spelade matcher. Innan juluppehållet torskade hemmalaget mot Ottawa Senators. Men laget gjorde ingen dålig match. Sabres låg under med 2-1 och Rodrigues hade utmärkt läge att kvittera men Anderson gjorde emellertid en klassräddning för att stoppa försöket. Andersons 43 räddningar var också bidragande faktor att Ottawa vann med 3-1.

Boston Bruins hade inför matchen mot Washington, förlorat de tre första matcherna av de fyra de hade på hemmais, vilket dessutom innebar den femte raka hemmaförlusten. Dessutom hade man inte vunnit mot Capitals sedan i Mars 2014 på Causeway Street. Med tre dagars ledighet framför sig så fanns det inget annat än att Boston skulle ta sig ur sin förlustsvit och komma tillbaka på vinnarspåret.

Jag spelar på raka tvåan till 2,05 @ Unibet.

  • Match: Buffalo – Boston
  • Spel: Boston (2)
  • Odds: 2,05 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 28/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar