Buffalo – NY Rangers

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Buffalo Sabres släppte in fyra mål efter andra perioden vilket inkluderade målet av Ivan Provorov efter bara 42 sekunder spelade av övertiden. Det innebar att Sabres förlorade artonde raka matchen efter 4-3-torsk, mot Philadelphia Flyers i KeyBank Center under natten till tisdag. Laget besitter resultatraden 0-15-3 sedan den 23:e februari och utökade NHL:s längsta förlustsvit, sedan straffläggning kom till ligan.

New York Rangers lyckades vinna mot Washington Capitals med 5-2 under natten till onsdag. Rangers låg under med 2-0 tidigt i den första perioden men man lyckades göra fyra mål i den tredje perioden för andra raka matchen på tre dagar mot just Capitals. Den första matchen slutade med 5-4-förlust för dem i Capital One Arena under natten till måndag. Washington hade inför denna matchen tre raka segrar.

Jag spelar på raka tvåan till 1,71 @ bet365.

  • Match: Buffalo – NY Rangers
  • Spel: NY Rangers (2)
  • Odds: 1,71 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 2/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar