Boston – Buffalo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins placeras på elfteplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget kommer senast från en 3-1-torsk mot Islanders. Mike Reilly gjorde målet, och Linus Ullmark plockade 25 räddningar. Laget har nu resultatraden 14-10-2 för nuvarande säsong. Boston besitter bra spelarmaterial och efter längre vila, bör man vara fullt redo att fortsätta denna säsong, samt förbättra sina chanser inför slutspelet i vår.

Buffalo Sabres placeras på trettondeplatsen i Eastern Conference. Gästerna torskade senast borta mot Islanders med 4-1. Kyle Okposo gjorde målet och Malcolm Subban räddade 28 skott för Sabres. De har resultatraden 10-17-5 för säsongen. I matchen dessförinnan, åkte laget på en 4-3-förlust mot New Jersey Devils under natten till torsdag. Buffalo har alltså förlorat bägge matcherna efter uppehållet.

Jag spelar på raka ettan till 1,52 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Boston – Buffalo
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,52 @ Pinncale Sports
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 1/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar