Buffalo – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Buffalo Sabres innehar åttondeplatsen i Eastern Conference. Buffalo var riktigt bra vid säsongsstarten, men formen har helt klart dippat under den senaste tiden. De förlorade borta mot Carolina Hurricanes med 4-3. Jack Eichel missade tre matcher, men var tillbaka i senaste matchen. Naturligtvis mycket positivt med denna liraren tillbaka i matchtruppen. Laget är därmed sakdefria inför detta möte.

Tampa Bay Lightning innehar förstaplatsen i Eastern Conference. Lightning är ligans klart bästa lag och kommer ifrån en 3-1-seger mot Carolina där man långt ifrån imponerade. Nämnvärt är att gästerna har en duktig målvakt, en stark defensiv och framförallt ett anfallsspel som ingen har en chans emot. Det spelar i princip ingen roll om man spelar hemma eller borta då man är lika bra oavsett.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ betsson.

  • Match: Buffalo – Tampa Bay
  • Speltips: Tampa Bay (2)
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 13/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar