Buffalo – Tampa Bay

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Buffalo Sabres hittas på fjortondeplatsen i Eastern Conference. Senast besegrades hemmalaget av San Jose med 3-2. Jeff Skinnes och Zemgus Girgensons, gjorde mål för Sabres och målvakten Luukkonen tog enbart 18 räddningar i målet. Buffalo har numer resultatraden 10-18-6 för säsongen och har förlorat fem raka matcher (0-3-2). Dessutom ska nämnas att Ottawa bakom, har också spelat fem färre matcher.

Tampa Bay Lightning å andra sidan hittas på andraplatsen i Eastern Conference. Laget förlorade senast mot Boston hemma i Amalie Arena under natten till söndag. Ondrej Palat och Brayden Point gjorde mål för Lightnings del och Andrei Vasilevskiy stod för 25 räddningar. Tampa Bay har resultatraden 23-9-5 för säsongen och har vunnit två av sina tre senaste matcher. Här ska de komma tillbaka på vinnarspåret.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Buffalo – Tampa Bay
  • Spel: Tampa Bay (2)
  • Odds: 1,65 @ Pinnacle Sports
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 01:00, 12/1

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar