NY Islanders – Buffalo

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Islanders har imponerat under denna säsongen. Klubben har egentligen presterat bättre än förväntningarna. Islanders har bara förlorat en match hemma, samtidigt som man hade en åtta matcher lång poängsvit innan laget förlorade två raka mot Pittsburgh senast. Dessförinnan besegrades Buffalo i två matcher, vilket dessutom var på bortais. Därför har de nu ett favoritskap.

Buffalo Sabres lät inte Nico Hischier skina i sin debut som kapten för New Jersey Devils när Buffalo vann med 3-2 i Prudential Center under lördagskvällen. Sam Reinhart gjorde två mål, Colin Miller gjorde också ett och målvakten Linus Ullmark gjorde 25 räddningar. Laget är nu 5-7-2 för säsongen och man lyckades bryta en fyra matcher lång förlustsvit. Dock har de som sagt förlorat fyra av de fem senaste matcherna.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ Unibet.

  • Match: NY Islanders – Buffalo
  • Spel: Islanders (1)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 23/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar