Fenerbahce – Kayserispor

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Fenerbahce tar emot Kayserispor på Şükrü Saracoğlu Stadyumu på fredagskvällen. Trots hemmalagets djupa formsvacka, är Fenerbahce samtidigt stora favoriter hos spelbolagen. Inför omgången återfinns de som sjua i tabellen. Med åtta omgångar kvar att spela har Fenerbahce fortfarande en chans att sluta topp fyra som och då blir det spel i Europa. Dock kan man ifrågasätta om detta lär hända.

Kayserispor har i sista skedet av säsongen börjat få upp farten. På de sex senaste matcherna har laget endast förlorat en enda match och tagit två segrar. Närmast besegrade Kayserispor bottenkonkurrenten Malatyaspor med 2-1. Segern innebär att man inför fredagens match endast har tre poäng upp till säker mark. Trots att man har god form är man stora underdogs på fredag.

Jag spelar på Kayserispor +2,0 mål (AH) till 1,55 @ bet365.

  • Match: Fenerbahce – Kayserispor
  • Spel:  Kayserispor +2,0 (AH)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 20/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar