Helsingborg – Kalmar

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Helsingborg hittas på kvalplatsen i seriespelet, närmare bestämt på fjortondeplats. Anmärkningsvärt för klubben, är att de har skapat minst hörnor i sju av deras åtta senaste matcher. Senast dessa lag möttes, segrade Kalmar och vann hörnkampen med 11-3. I lagens senaste match, skapade Kalmar hela nio hörnor, samtidigt som Helsingborg släppte till hela tio hörnor. KFF vinner säkerligen hörnkampen här.

Kalmar krossade Helsinborg senast och spelade hem tre poäng. 4-0 slutade matchen efter att Kalmar dominerat på nästan alla fronter. 26 skott och 10 skott på mål bland annat. Gällande hörnfronten hade man betydligt fler hörnor, 11-3 där. Trots detta ligger Kalmar bakom Helsingborg inför mötet, kanske kommer man vara mer sugna på att ösa på framåt. Men här talar allt för att man skapar fler hörnor.

Jag spelar på att Kalmar skapar flest hörnor till 1,97 @ Unibet.

  • Match: Helsingborg – Kalmar
  • Spel: Kalmar flest hörnor
  • Odds: 1,97 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar