Hammarby – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby har under Juli månad fullständigt kört över deras allsvenska motstånd. På Hammarbys fem senaste matcher har söderkisarna tagit fyra segrar och spelat en oavgjord. Målproduktionen på dessa matcher, är hela 24 stycken mål. Efter 18 spelade matcher har hemmalaget gjort flest mål i serien, totalt 42 stycken. Senast kryssade de alltså borta mot Kalmar efter en 2-0-ledning och sena kvitteringsmål.

Helsingborg presenterade Henrik Larsson som nygammal tränare för klubben. På tränarens första tre matcher, vändes en tidigare dyster förlustrad till sju poäng på tre matcher. Därefter har gästerna spelat ytterligare tre matcher och laget har endast fått med sig en poäng. På de tre senaste matcherna har man släppt in hela sju stycken mål. Detta lutar mot att bli en målrik historia.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,53 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Helsingborg
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 11/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar