Helsingborg – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg har fortsatt svag form och efter den senaste förlusten mot Kalmar har hemmalaget fem matcher utan seger. Man har spelat in två poäng på senaste fem omgångarna och pinnarna har också kommit på Olympia. Både Andreas Granqvist och Alexander Farnerud saknas fortsatt i Helsingborg, två också tunga pusselbitar, naturligtvis. Uppgifterna blir inte lättare ikväll. Solnaiterna väntar hemma.

AIK tog en stark seger senast när de slog Djurgården i ett hett Stockholmsderby. Tarik Elyounoussi blev matchvinnare med sina två mål i den andra halvleken och AIK tog en tung seger mot Djurgården. Efter en lite knackig inledning på säsongen verkar AIK hittat en jämn och fin nivå, undantaget kom mot blåvitt för tre omgångar sedan. Gästerna har tre segrar på de fyra senaste matcherna.

Jag spelar på raka tvåan till 2,34 @ betsson.

  • Match: Helsingborg – AIK
  • Spel: AIK (2)
  • Odds: 2,34 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar