Helsingborg – Hammarby

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Helsingborg hade en svag inledning på säsongen, och efter fem spelade omgångar var klubben toksist i tabellen med endast en pinne. Efter dess svaga inledning, har Helsingborg presterat och inför dagens tillställning, är klubben även obesegrade i sex raka omgångar. Klubben har lämnat jumboplaceringen, men läget, är fortsatt prekärt. Helsingborg har enbart ett poäng till Falkenberg som är sist.

Hammarby som inför säsongen tippades att komma högt upp i tabellen har varit lite av en besvikelse. Efter elva spelade omgångar hittas de grönvita på åttondeplats i tabellen med hela nio poäng upp till serieledande Norrköping. Såklart ingen katastrof för Hammarby men just nu är man långt ifrån att vara med och slåss om ett SM-guld. Närmast stod Hammarby för en bra insats mot Örebro (3-0).

Jag spelar på över 2,5 mål till 2,27 @ Svenska Spel.

  • Match: Helsingborg – Hammarby
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,27 @ Svenska Spel
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 14:30, 2/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar