Hammarby – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby var fullständigt dominanta under stora delar av föregående säsong, de bjöd dessutom på sevärd fotboll med offensiv agenda. Detta räckte samtidigt bara till tredjeplatsen och deras konkurrent Djurgården, vann ligan med ynka en poäng mer. Men sedan ligastarten har det inte riktigt gått som tänkt för Hammarby. Men deras 0-4-seger mot Göteborg gav emellertid Bajen lite hopp.

Helsingborg reser till Stockholm inför söndagens batalj. Det har spelats 19 omgångar av den stundande ligasäsongen och vi närmar oss avslutningen med storsteg. HIF har kantats av svaga prestationer och oerhört många skador under säsongen och inte kommit upp till någon bra nivå. Trots en relativt svag säsong har Helsingborg tagit några tunga segrar som gör att klubben håller sig precis ovanför ytan.

Jag spelar på raka ettan till 1,51 @ betsson.

  • Match: Hammarby – Helsingborg
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,51 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 14:30, 13/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar