Helsingborg – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Helsingborg har verkligen blandat resultat så här på inledningen av den allsvenska återkomsten. De har plockat imponerande segrar mot Norrköping och Hammarby samtidigt som de stortorskat mot både Göteborg och Östersund. Skåningarna har gjort sina klart bästa prestationer på hemmaplan, där är man faktiskt obesegrade. Statistiken på bortaplan är inte alls lika bra där klubben åkt på tre raka förluster.

Djurgården är Stockholmslaget som startat säsongen klart bäst, om man bortser från derbyt senast. DIF har samma poäng som AIK, men på färre spelade matcher. Gästerna har tagit elva poäng på de första sex omgångarna. De har visat sig vara riktigt starka i år och trots att man har en förlust och två kryssade matcher, så har man lyckats vara flitiga i målprotokollet. Offensiven har verkligen varit stark.

Jag spelar på att båda lagen gör mål 1,80 @ bet365.

  • Match: Helsingborg – Djurgården
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar