Tampa Bay – Islanders

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Tampa Bay Lightning krossade gästande Islanders i första seminfinalmatchen med 8-2. Segern kommer ge Lightning ett psykologiskt övertag i matchserien, sannolikt att hemmalaget därför också plockar andra segern idag, när dem fortsatt står som hemmalag. Firma Brayden Point och Nikita Kucherov ser heta ut. Islanders försvar hade dessutom inget att sätta emot i det första mötet.

New York Islanders borde ifrågasätta formen lite. Gästerna imponerade stort främst mot Washington men också i början av matchserien mot Philadelphia. Räknar man dock in första mötet mot Tampa Bay så har man nu tre förluster på de senaste fyra matcherna. Philadelphia drog längsta strået i två raka förlängningar innan Islanders avgjorde serien och kanske satte det sig i benen inför match ett.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ Svenska Spel.

  • Match: Tampa Bay – Islanders
  • Spel: Tampa Bay (1)
  • Odds: 1,92 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 10/9
SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!