Milan – Bologna

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Milan lyckades slutligen nå europaplats efter sjätteplaceringen i ligan. Inledningen av förra säsongen blev knappast någon succé, men efter Ibrahimovic ankomst till klubben runt nyårsskiftet, började laget leverera. Det bådar gott inför kommande säsong, inte minst med tanke på hur man presterade under sommaren, när ligan skulle spelas av. Milan avslutade dess säsong med hela nio vinster och tre kryss.

Bologna slutade på tolfteplats förra säsongen, ungefär där man borde ligga. Avslutningen av säsongen lämnade dock en hel del att önska, även om speciellt mycket kanske inte förväntas av laget. Ser vi till de åtta sista Serie A-matcherna gick de endast segrande ur en match, ett möte mot bottenplacerade Lecce som sedan åkte ur serien. Däribland fyra förluster. Inget härligt facit att ha med sig till nya säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ NordicBet.

  • Match: Milan – Bologna
  • Spel: Milan (1)
  • Odds: 1,58 @ NordicBet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar