Bologna – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Bologna lyckades hitta formen i slutet av november, när de besegrade såväl Spezia som Roma. Efter det har Bologna emellertid inte kunnat hålla uppe formen, istället har klubben förlorat två raka. Först åkte hemmalaget på stryk av Fiorentina. Sedan förlorade hemmalaget mot Torino. Hemmaklubben har fem insläppta mål på dess senaste två seriematcher. Dessförinnan, nollade man Roma och Spezia.

Juventus tappade Cristiano Ronaldo i somras och gästerna inledde säsongen ruskigt svagt. Det har blivit bättre på senare dagar, men man är fortfarande inte riktigt där man borde vara. I nuläget ligger man på en sjundeplats i tabellen, och siktet är därmed inställt på europaplatserna. Trots poängtapp mot Venezia senast, vilket såklart är svagt av Juventus, har det sett rätt bra ut på sistone med tre raka vinster.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Bologna – Juventus
  • Spel: Juventus (2)
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 18/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar