Frölunda – Skellefteå

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Frölunda innehar tredjeplatsen i seriespelet, och har imponerat under inledningen på säsongen. Laget har fyra vinster på deras fem första seriematcher, och framför allt enbart segrar på hemmaplan. Man har dessutom tre vinster på tre försök med fina målskillnaden 10-2. Känslan inför kvällens tillställning är att formen i Frölunda är betydligt bättre. I Scandinavium borde Frölunda gälla som favoriter.

Skellefteå plockade en tung vinst nu senast, när man bortaslog Växjö Lakers med 3-1 senast. I övrigt har gästerna två ytterligare vinster och två förluster, samt en vinst efter förlängning. Det är sex matcher som har spelats för gästernas del, medan Frölunda alltså spelat en match mindre, men har redan en poäng mer. Jag tror att femteplacerade Skellefteå kommer få det tufft ikväll, i Scandinavium.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ ComeOn.

  • Match: Frölunda – Skellefteå
  • Spel: Frölunda (1)
  • Odds: 2,10 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/10
SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!