Frölunda – Skellefteå

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda verkar uppenbarligen hittat den gamla goda trenden och just nu innehas andraplatsen. Laget har visat vilken tyngd indianerna besitter i Göteborg med fyra raka hemmasegrar. Under denna säsong har laget åter lyckats göra Scandinavium till en hemmaborg. Det behövs för att utmana på allvar. Känslan är att Frölunda är betydligt starkare än gästande Skellefteå. Matchen lär bli laddad.

Skellefteå som tidigare varit en dominanter inom svensk ishockey, har de senaste säsongerna mer och mer blivit ett mittenlag. Denna säsong ser inte alls lovande ut för laget, som 15 matcher in i säsongen står på 19 inspelade poäng och därmed också inte ens ligger på en slutspelsplats längre. Nu är laget till och med omkörda av Rögle som öppnade serien helt under isen. Formen är inte heller något vidare.

Jag spelar på Frölunda Draw No Bet till 1,85 @ William Hill.

  • Match: Frölunda – Skellefteå
  • Spel: Frölunda DnB
  • Odds: 1,85 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/11

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar