Chelsea – Southampton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea gästas av Southampton under lördagseftermiddagen hemma på Stamford Bridge. För Chelsea verkar landslagsuppehållet gått bra och man har sluppit större skador, förutom att målvakten Edouard Mendy lär missa dagens match. Men Kepa Arrizabalaga har till lyckats hålla en nolla för sin nation, samtidigt som dess reserv Willy Caballero är tillgänglig. Havertz och Werner är i form just nu.

Southampton var starkt innan uppehållet. Och mot Chelsea vann man senast, vilket var imponerande. Men detta blie en väckarklocka för hemmalaget att man faktiskt behöver nå upp till en hög nivå för att besegra dagens gäster. Southampton har inte haft så många spelare iväg på landslagssamlingar, iallafall inte i jämförelse med motståndet för dagen. Jag tror att bredd och spets blir avgörande. 

Jag spelar på Chelsea -1,0 (Asian Handicap) till 2,00 @ bethard.

  • Match: Chelsea – Southampton
  • Spel: Chelsea -1,0 (AH)
  • Odds: 2,00 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 17/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar