Leicester – Southampton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Leicester åkte på en käftsmäll senast och föll mot Newport i FA-cupen. Ghezzal såg ut att rädda ”Foxes” med sent kvitteringsmål, men bara minuter senare sparkades bollen in i Leicesters nät efter straffspark till hemmalaget. I ligaspelet har Leicester emellertid imponerat med tre vinster på fyra matcher som inkluderar vinster mot serieledande Manchester City och svårslagna Chelsea.

Southampton återfinns på sextondeplats efter 21 spelade omgångar i Premier League. Laget har endast mäktat med tre vinster under hela säsongen och en fjärde vinst blir ingen enkel uppgift då laget beger sig till King Power, inte minst vid en titt på skadeläget. Tränaren Hasselhüttl har stora svårigheter med att plocka fram en offensiv inför mötet. Hemmalaget har goda chanser att vinna dagens match.

Jag spelar på raka ettan till 1,95 @ bet365.

  • Match: Leicester – Southampton
  • Speltips: Leicester (1)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 12/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar