Chelsea – Southampton

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Chelsea placerar sig på fjärdeplatsen med det primära målet att plocka en plats till den absolut största fotbollsscenen, Champions League. Saker kommer antagligen förbättrats under säsongen med tränaren Maurizio Sarri, även om det fortfarande finns saker som behöver förbättras. Man besegrade Crystal Palace i derbyt senast med 1-0 på bortaplan och kan troligtvis ha fått en extra energiinjektion utav det.

Southampton har förlorat dubbla matcher efter varandra, båda på hemmaplan och det mot West Ham samt Manchester City. Tuffa motståndare, men det är som bekant lite av kniven mot strupen i varenda match. Enbart målskillnaden håller dem ovanför det röda tabellområdet. Southampton fick ett lyft av tränarbytet, men har nu kommit ner på jorden. Dagens match kommer såklart bli mycket tuff.

Jag spelar på Chelsea -1,5 mål till 1,86 @ bet365.

  • Match: Chelsea – Southampton
  • Speltips: Chelsea -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,86 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!