Lazio – Dortmund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lazio gästas av Dortmund i en spännande Champions League-tillställning. Efter en strålande säsong var hemmalaget med i jakten på Scudetton, i slutet av säsongen, men räckte inte till. Klubben kunde dock hämta något positivt ur säsongen. De har utvecklats, och anfallaren Ciro Immobile imponerade. Hemmalaget har emellertid öppnat ligaspelet svagt. Formen inför detta möte är svag.

Dortmund åkte ut mot PSG förra säsongen med knappa marginaler. Tyskarna ställs i en rätt tuff grupp som utöver Lazio innehåller klubbar som Brugge samt Zenit. Här ska gästerna såklart avancera, och en förstaplats känns fullt rimlig. Dortmund har inlett Bundesliga väldigt fint och kommer till Italien med en bra form. Laget har hunnit spela fyra matcher i Bundesliga, där man har vunnit tre stycken.

Jag spelar på raka tvåan till 2,15 @ NordicBet

  • Match: Lazio – Dortmund
  • Spel: Dortmund (2)
  • Odds: 2,15 @ NordicBet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 20/10

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar