Lazio – Sassuolo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Lazio återfinns på sjundeplatsen, i italienska förstaserien. Hemmalaget hänger inte alls med toppskiktet som man gjorde förra säsongen. Lazio har rejäl uppförsbacke i jakten på europaplatserna och det är jämnt bland storklubbarna. Lazios form har emellertid förbättrats ordentligt. Laget gick till kvartsfinal i italienska cupen senast efter 2-1 mot Parma. De har levererat i ligan, trots tufft spelschema.

Sassuolo har höga förväntningar på sig efter att ha imponerat förra säsongen. Man inledde väldigt fint och hängde med i toppen av tabellen, men på senaste tiden har man börjat tappa allt mer poäng och således mark i placeringarna. Nu hittas Sassuolo på åttondeplats i Serie A, och i takt med att topplagen går starkt lär det bli tufft för Sassuolo att kriga sig tillbaka upp till europaplatserna.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ betsson

  • Match: Lazio – Sassuolo
  • Spel: Lazio (1)
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 24/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar