Nimes – Marseille

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nimes lyckades säkra kontraktet i förstaligan tack vare pandemin. Skulle säsongen fortsatt spelats råder det stora frågetecken kring, om hemmaklubben hade lyckats fixa detta med tanke på deras svaga form. Just nu återfinns de på sextondeplatsen i tabellen och formen går nedåt. Ikväll väntar dessutom ett mycket svårt möte mot formstarka Marseille. Hemmalaget är formsvaga i skrivande stund.

Marseille har samtidigt gått riktigt bra sedan säsongsstarten. Laget har två matcher mindre spelade än lagen ovanför i tabellen, och har trots detta endast fyra poäng upp till förstaplatsen. Högst imponerande arbete av Marseille, även om det inte gått riktigt lika bra i Champions League. Noterbart är dock att man vann sin måstematch mot Olympiakos, så man har fortfarande möjligheter, att gå till Europa League.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ betsafe.

  • Match: Nimes – Marseille
  • Spel: Marseille (2)
  • Odds: 2,00 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar