Amiens – Marseille

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Amiens kommer från en tung hemmaförlust mot Bordeaux (1-3). Förlusten följdes upp med ett finare resultat, 1-1-kryss borta mot Angers, som inlett positivt och nu toppar hemmatabellen. För svenskarna däremot är bortsett från Saman Ghoddos, Marseille klubben man är mer bekant vid. Amiens återfinns just nu på tiondeplats efter fyra spelade omgångar och chanserna ikväll ska vara goda.

Marseille ligger på femteplats i tabellen, med 13 insamlade poäng på åtta matcher. Laget har tre vinster, fyra oavgjorda och en enda förlust. På bortaplan är man ännu obesegrade. Vid tillfällen då man åkt iväg för att spela borta, har man lyckats kamma hem segrar mot lag som Nice och Monaco. Marseille gör det bra på bortaplan, och historiskt sett har man gjort det bra mot Amiens. De har fyra raka segrar.

Jag spelar på Marseille Draw No Bet till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Amiens – Marseille
  • Spel: Marseille DnB
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar