Monaco – Amiens

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Monaco tillhör favoriterna i cupspelet. Guldet står säkerligen mellan Monaco, Nice, samt Marseille. De två sistnämnda ställs mot varandra i kvartsfinalen, och därmed kan bara ett lag avancera. Hemmalagets offensiv har spets med tolv mål i sina fyra senaste matcher. Fransmannen Wissam Ben Yedder håller samtidigt en riktigt hög nivå, och leder interna skytteligan i seriespelet, samt cupspelet.

Amiens spelade i franska Ligue 1 för ett par säsonger sedan. Nedflyttningen kom efter 2019/2020 och det var den säsongen som fick sluta i förtid på grund av pandemin. Förra säsongen slutade Amiens på en tiondeplats och var långt ifrån kvalplatserna uppåt. Det har fortsatt den här säsongen och den före detta Ligue 1-klubben har fortfarande inte hittat rätt sedan nedflyttningen. De hittas på 14:e plats.

Jag spelar på Monaco över 1,5 mål till 1,47 @ betsson.

  • Match: Monaco – Amiens
  • Spel: Monaco över 1,5 mål
  • Odds: 1,47 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar