Nice – Monaco

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Nice har inte kommit upp i nivån som hemmalaget förväntades göra. Hemmalaget slutade femma förra säsongen, och knep därmed inträdet till Europa League. Men därefter har det gått betydligt tyngre för Nice som hittas i stundande mittenskiktet av tabellen. Adrian Ursea har förlorat tio av matcherna i laget. Trots deras lovande mittbackspar, Todibo och inlånade Saliba, har hemmaklubbens defensiv hackat.

Monaco går in som favoriter inför cupmötet mot Nice. Gästerna har en stark form i bagaget och en klart bättre spelartrupp. Anfallarna Volland och Ben Yedder bildar en vass duo i offensiven, tillsammans har de mäktat med hela 26 mål i ligaspelet. Monaco har endast förlorat en av deras 14 senaste matcher. Jag tror att gästerna löser minst oavgjort, när gästerna ställs mot hemmalaget Nice.

Jag spelar på Monaco Draw No Bet till 1,57 @ betsson.

  • Match: Nice – Monaco
  • Spel: Monaco DnB
  • Odds: 1,57 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 8/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar