Nice – Marseille

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nice säsongsinledning har varit strålande. Ligan inleddes hemma på Allianz Rivera, där Amiens stod för motståndet. Efter en total dominans gällande bollinnehav och chanser, slutade matchen med en 2-1-vinst efter Dantes avgörande mål i den 90:e minuten. I matchen efter gästade man nykomlingen Nimes, där hemmalaget trots ett spelmässigt underläge, vann med 2-1 även i den matchen.

Marseille har haft problem under ligans inledande matcher. I premiären ställdes man mot nykomlingen Reims på hemmaplan, där laget trots ett stort övertag gällande bollinnehavet, förlorade med 2-0. I den senaste matchen ställdes man mot Nantes, ett hyfsat motstånd, men där man ska vara bättre än vad man visade (0-0). Nu tror jag att man kommer börja steppa upp och visa vad man egentligen går för.

Jag spelar på Marseille Draw No Bet till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Nice – Marseille
  • Spel: Marseille DnB
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar