Marseille – Amiens

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Marseille står som hemmalag under fredagskvällen. Paris Saint Germain fortsätter dominera före de andra storlagen Marseille, Lyon och Monaco. Laget vi fokuserar på ikväll är andraplacerade Marseille, som går mot en fantastisk säsong, där laget ser ut att plocka andraplats, före rivalerna bakom. Hos klubben hittas formstarka spelare som Benedetto, Payet och Sanson för att nämna några av dem.

Amiens ser ut att åka ut med huvudet före från Ligue 1 den här säsongen. Laget har inte vunnit sedan den andra november och söker en efterlängtad seger. Seger får man vänta på, då Marseille är nästa motståndare och dessutom på bortaplan. Här blir det tufft för Amiens att bryta den trötta perioden. Man får helt enkelt vänta med sina trepoängare och förhoppningsvis ta viktiga poäng senare.

Jag spelar på raka ettan till 1,62 @ betsafe.

  • Match: Marseille – Amiens
  • Spel: Marseille (1)
  • Odds: 1,62 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/3

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar