Marseille – Olympiakos

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Marseille och Olympiakos gör återigen upp. Denna gången är det emellertid desto viktigare poäng på spel för fransmännen. Hemmalaget lär förmodligen ha ögonen på tredjeplatsen för att få spela Europa League framöver, där skall man dessutom kunna ha riktigt bra möjligheter att nå långt. Marseille vann övertygande i senaste ligamatchen, nu i helgen mot Nantes. Klubben har alla möjligheter att lösa detta.

Olympiakos gör sig redo för nästa bortamöte i Champions League. Mot ett motstånd som man lyckades ta tre poäng emot på hemmaplan, efter lite om och men. Den här gången räknar dem säkert själva med att det blir snäppet tuffare. Marseille behöver dessutom ta alla tre poäng för att ha en realistisk chans att ta en högre placering i gruppen. Olympiakos har två raka förluster mot Manchester City.

Jag spelar på Marseille Draw No Bet till 1,71 @ betsafe.

  • Match: Marseille – Olympiakos
  • Spel: Marseille DnB
  • Odds: 1,71 @ betsafe
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar