Olympiakos – Krasnodar

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Olympiakos är det mest framstående klubblaget i Grekland, åtminstone historiskt. Denna vecka vankas premiär och hemmalaget har nu två bollar i luften samtidigt, seriespel och Europaspel. I kvalspelet har Olympiakos sett starka ut. Både Viktoria Plzen och Istanbul Basaksehir har besegrats utan problem och i alla fyra matcher, eftersom det är dubbelmöten, har nollan hållits. Tyder på styrka.

Krasnodar bör knappast betraktas som en lättviktare, men faktum kvarstår att de inte haft slagkraft för att utmana om titeln i Ryssland, varken i nutid eller historiskt. God form nu och tredjeplats förra året förvisso, känslan är ändå att en klubb som Zenit är en bra bit före. Hemmaplansfördel och dessutom, i viss mån kompetensskillnad talar för Olympiakos. Hemmalaget ska ha goda chanser här.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ bet365.

  • Match: Olympiakos – Krasnodar
  • Spel: Olympiakos (1)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 21/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar