Valencia – Cadiz

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Valencia är pressade i skrivande stund. Klubben återfinns på nedflyttningsplatsen, närmare bestämt på artondeplatsen. Med ett rätt tufft spelschema bakom sig där man radat upp poängtapp, tar hemmalaget emot ett riktigt formsvagt Cádiz. Idag bjuds man på ett perfekt tillfälle att gå tillbaka på vinnarspåret. Valencia stod upp bra mot Barcelona när man kryssade häromveckan. Dock torskade de nu senast.

Cádiz stod för en anmärkningsvärt bra start som nykomlingar i La Liga, där de ett tag var med och slogs om europaplaceringarna. Nu har dock verkligheten börjat komma ikapp Cádiz, som istället kommer till Mestalla med en ruskigt dålig form. Förlust i tre av de fyra senaste matcherna, undantaget ett kryss. Addera därtill att man blivit nollade i alla dessa matcher. Fem förluster på lagets åtta senaste matcher.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ bethard.

  • Match: Valencia – Cadiz
  • Spel: Valencia (1)
  • Odds: 2,10 @ bethard
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 4/1
SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!