Cadiz – Sevilla

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Cadiz återfinns på nästjumboplatsrn i spanska finrummet. Hemmalaget har endast lyckats inkassera två segrar på deras 18 spelade matcher. Samtidigt har de kryssat åtta matcher. Bottenstriden kommer även bli tuff för ubåten som gläds vid förnyat kontrakt. De kommer senast från ett fint 0-0-resultat borta mot Real Madrid innan uppehållet. Giganterna hade dock flera spelare borta.

Sevilla imponerar i Primera Division och återfinns för tillfället på andraplatsen. Laget har fem poäng ner till tredjeplacerade Betis samt sju poäng upp till giganten Real Madrid. Senast kommer gästerna från ett oavgjort resultat mot Barcelona, innan uppehållet. Matchen slutade 1-1 och nämnvärt är att Barcelona faktiskt har börjat presterade sedan Xavi tog över ledarskapet. Annars är formen ganska bra hos Sevilla.

Jag spelar på raka tvåan till 1,90 @ betsson.

  • Match: Cadiz – Sevilla
  • Spel: Sevilla (2)
  • Odds: 1,90 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:15, 3/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar