Real Betis – Cadiz

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Betis inledde ligasäsongen hyfsat, och spelade 1-1 mot nykomlingen Mallorca. Hemmalaget gjorde 1-0 tidigt via Olivan. Betis kvitterade emellertid i andra halvlek genom Juanmi, framspelad av Fekir. Betis var klart det bästa laget spelmässigt och en seger hade inte varit orättvist. Tränaren Pellegrini besitter också en stabil trupp och klubben borde samtidigt, kunna utmana om en topplacering denna säsong.

Cadiz inledde säsongen med att spela 1-1 mot Levante. Spelmässigt såg det trubbigt och fantasilöst ut. Levante var värda segern spelmässigt. Men Cadiz lyckades på ett konstigt sätt kvittera i 90+7 lite turligt. Jag tycker truppen ser tunn ut denna säsong. De har inte värvat nåt märkvärdigt. Till mötet mot Betis så har man skador på Arzamendia, José Mari och Garrido. Arzamendia är väl den mest kännbara.

Jag spelar på raka ettan till 1,54 @ Unibet.

  • Match: Real Betis – Cadiz
  • Spel: Real Betis (1)
  • Odds: 1,54 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 20/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar