Real Betis – Levante

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Betis har imponerat under denna säsongen. Den senaste matchen, förlorade klubben mot Sevilla. En knapp sådan, men samtidigt tunga poäng tappade i fajten om europaplatserna och matchen mot Levante blir inte enkel. Senast man möttes bjöds åskådarna på en otrolig match som Levante segrade med 4-3. Dessförinnan vann Levante med 4-2. Revanschsuget Betis alltså.

Levante har klättrat i tabellen på senaste tiden. De spelar en attraktiv fotboll och de senaste månaderna har man dessutom fått fin utdelning. De har besegrat såväl Real Madrid som Atlético Madrid, gått starkt i cupen och hoppat upp på en niondeplats i tabellen. Roger Marti har spelat en central roll i offensiven under säsongen med sina elva mål, en spelare som nätade mot Betis senast.

jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,66 @ bet365.

  • Match: Real Betis – Levante
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!