Real Betis – Levante

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Betis slutade på sjätteplatsen i Primera Division förra säsongen. Det nyförvärv som gett klart störst rubriker är innemittfältaren William Carvalho. En spelare som lämnat stora avtryck i Sporting under flera säsonger. Många av spelarna i laget har också valt att stanna kvar och därmed hoppas hemmalaget kunna göra ytterligare en fantastisk säsong. På Estadio Benito Villamarín är Betis såklart, erkänt starka.

Levantes slutspurt av fjolårssäsongen var någonting alldeles unikt. Från att ha varit illa ute nere i botten, vann klubben åtta av de 12 avslutande matcherna och innan dess hade det bara blivit tre av den varan. Detta skedde i samband med tränarbytet till Paco López, som målades upp som den stora hjälten. Trots förra årets slutspurt är känslan att det kommer handla om bottenstriden för gästernas del.

Jag spelar på raka ettan till 1,72 @ expekt.

  • Match: Real Betis – Levante
  • Spel: Real Betis (1)
  • Odds: 1,72 @ expekt
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 22:15, 17/8

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar