Timrå – AIK

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Timrå fortsätter att imponera i HockeyAllsvenskan, likt en kraftfull isbrytare. Seger efter seger radas upp och mycket kommer även krävas från klubbarna underifrån för att avancera förbi Timrå. Hittills har man vunnit 33 av 40 matcher som givetvis är en fantastisk resultatrad. Samtliga lag behöver emellertid gå igenom en sämre period under säsongen, vilket naturligtvis kan påverka hemmalaget negativt.

AIK har imponerat på sistone och det mesta pekat uppåt sen årsskiftet. Anton Blomqvist har tagit över på tränarbänken efter Håkan Åhlund och det bytet har gett en rejäl effekt. “Gnaget” har nämligen vunnit elva av sina 14 senaste matcher och nu är de ett av lagen som gör anspråk på en kvartsfinalplats med tolv matcher kvar att spela. Senast kommer man från två urstarka segrar mot Modo och Björklöven.

Jag spelar på AIK +2 (Asian Handicap) till 1,68 @ Unibet.

  • Match: Timrå – AIK
  • Spel: AIK +2 (AH)
  • Odds: 1,68 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 14/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar