Timrå – AIK

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Timrå avslutade faktiskt grundserien med hemmaseger mot gästerna AIK och vann med klara 4-1. Det var inte bara en meriterande vinst, utan segern innebar att man inkasserade 118 poäng i grundserien, med 199 gjorda mål. De som dominerat och vunnit grundserietabellen överlägset, kan dock snubbla på mållinjen om dess form försämras eller flytet saknas hos Medelpad-klubben under slutspelsserien.

AIK å andra sidan fick spela åttondelsfinal för att nå kvartsfinalen mot Timrå, och där dominerade man mot Tingsryd och vann båda matcherna. Det blev därmed ingen tredje och helt avgörande match. Det man kan ha med sig är att AIK gjorde totalt tio mål på två matcher och därmed har goda målform inför mötet med Timrå, men samtidigt ska man också komma ihåg att stockholmarna släppte in sex mål.

Jag spelar på raka ettan till 1,53 @ bet365.

  • Match: Timrå – AIK
  • Spel: Timrå (1)
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 22/3